За поръчки: 056/830103

Благотворителност

Целта, която дава смисъл на живота е: Да бъдеш полезен и за другите21 Години Благотворителност!

Вярваме, че бъдещето на обществото ни се корени в моралните и духовни ценности, в които се възпитава и насърчава всяко следващо поколение млади хора.


С голямо вълнение и радост споделяме успехите на Стефани Кирякова, която за поредни години беше част от нашата благотворителна кампания. Стефани е златен олимпийски медалист по художествена гимнастика от    Токио 2020.
Два пъти Стефани е бронзов медалист от световните първенства в София и Баку през 2018 и 2019 година. Златна медалистка е на 5 обръча от световното първенство в София през 2018 година.
Уверени сме, че и занапред ще имаме възможността да споделяме с вас постиженията на новооткритите от нас таланти, които ще бъдат част от благотворителната ни кампания 2021/2022 година. А те са:


Божана Тонева Славкова

Божана Тонева Славкова е ученичка в 11 клас на Национално училище за музикално и сценично изкуство „Проф.Панчо Владигеров“, град Бургас, със специалност флейта. Освен с музика, тя се занимава активно и с други видове изкуство, сред които специално място заема литературатав областта на която има множество награди от различни конкурси. Участва също така в майсторски кинокласове, по време на които създава в екип и сама късометражни филми. Занимава се и с фотография.

    Още информация за Божана може да намерите тук

Антония Мутафова

    


Антония Мутафова- 10 клас / класическо пеене / в 

НУМСИ„Проф. Панчо Владигеров“ гр.Бургас.

    Получените отличия от Антония може да видите тук


Антон Динев

   

    Антон Динев е възпитаник на СУ „Юрий Гагарин“ гр.Бургас и се занимава с  плуване. Бронзов медалист е от ДЛОП по плуване за юноши старша възраст.


Янко Янев

Янко Янев е възпитаник на СУ „Юрий Гагарин“ гр.Бургас и се занимава с акробатика. Сребърен медалист е от ДП по акробатика, мъжка двойка 14-18 години.


Подробна информация за даренията може да намерите отдолу:
Уведомяваме Ви, че Ларус ЕООД има нова Политика за поверителност и защита на личните данни във връзка с нов Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 г.
Моля, да се запознаете с нея! Прочети тук