За поръчки: 056/830103

Как да поръчам

1.Какво е нужно, за да направя поръчка?

Нашият онлайн магазин дава възможност, без да се регистрирате да направите поръчка - като гост потребител (без потребителски профил), ние също ще изпълним вашата заявка.


НО, поръчките направени през потребителски профил се обработват с ПО-ВИСОК приоритет. С регистрация ще можете да пазарувате по-бързо, да преглеждате минали поръчки и да поддържате списък с любими продукти.


Избягваме да обработваме поръчки направени по телефона, тъй като вероятността да се допусне грешка при диктуване е голяма. За ваша сигурност, нашите служители ще ви помолят, ако имате възможност да направите поръчката си през сайта или попълнете ФОРМУЛЯР ПОРЪЧКА и я пуснете по факс или на e-mail: info@larus-cards.com.


ВНИМАНИЕ! Възможно е към момента на поръчката да има изчерпване на продукт, за което ще бъдете уведомени на посочения от вас телефон.


2. Лесни стъпки за ориентиране в продуктовата листа

2.1 Бързо търсене - въведете ключова дума в полето „Търсене”. Примерно - Рожден ден; Сватба; София, Слънчев Бряг или само номер - 485

2.2 Разгледайте продуктовия каталог. Там всички стоки са систематизирани и разделени по КАТЕГОРИИ - следвайте категориите, намерете Вашия продукт и го добавете в кошницата.  

2.3 Специални банери в началната ни страница - НАЧАЛО, ще ви отведат към основни категории, актуални за сезона артикули или настоящи намаления – АКЦИЯ

  • Във всеки етап на вашата поръчка, Вие можете да разгледате кошницата си и да видите какви продукти и количества сте добавили.
  • Свободно можете да увеличите, намалите, премахнете добавените продукти в кошницата.
  • След като приключите с подбора на продукти, разгледайте поръчката си – артикулите в кошницата, данните за фактуриране и адреса за доставка.


3. Поставяне на текст

Направете вашата картичка уникална, избирайки подходящо оформление и текст. По ваш избор може да се постави име, подпис или лого на Вашата фирма върху картичка, плик или торбичка.

Адресиране на пликовете - Подател/Получател.

За повече подробности се свържете с нас, за да ви предоставим Оферта за поставяне на текст.

4. Доставка и плащане

Поръчката ще ви бъде доставена от куриер на посочения адрес за доставка, придружена от стокова разписка и фактура.

При плащане в брой, доставката е с наложен платеж, който изплащате на куриера.

При плащане по банков път - първо получавате фактурата за плащане, след уведомление от банката за направено плащане по фактурата, поръчката ви ще се достави в рамките на следващия ден.

Безплатна доставка - Ларус поема разходите за доставка при поръчка на стойност над 150лв.


5. Цени за ТЪРГОВЦИ

Регистрацията в сайта ни (с коректно попълнени данни на фирмата ви и телефони за връзка) и отправено запитване ще гарантира получаване на бърз отговор от наша страна.

Не само виртуално, а и реално : ) ?

Искате да видите продуктите ни и направите своя избор не само виртуално, а и реално?

Свържете се с нас, за да ви насочим към най-близкия магазин или офис, където може да направите това.


Приятно пазаруване!

Уведомяваме Ви, че Ларус ЕООД има нова Политика за поверителност и защита на личните данни във връзка с нов Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 г.
Моля, да се запознаете с нея! Прочети тук