За поръчки: 056/830103

Благотворителност


Подробен отчет за благотворителните ни  кампании за предходните години можете да намерите тук:

       ГАЛЕРИЯСТЕФАНИ РАДОСЛАВОВА КИРЯКОВА
Стефани Радославова Кирякова е родена на 05.01.2001 г. в Бургас. С художествена гимнастика започва да се занимава когато е на 5 г. , като първа треньорка й е г-жа Ани Бошева. Разпознала таланта на Стефани, г-жа Бошева я поверява на Мария Калангерова, която остава нейна треньорка за следващите 10 години.    Две години след това, вече 7 годишна, Стефани печели Първо място в ансамблово съчетание и четвърто място за индивидуално изпълнение на Първия Международен Турнир за Купа „Черноморец“- 2008г.

През следващите 10 г. младата грация печели множество медали и титли от участия в различни държавни и международни турнири по художествена гимнастика, като само за последните три години е спечелила над 50 медала.    


    


През юни 2016г. на селекция за национален отбор ансамбъл жени 2017-2020, Стефани зае първо място измежду 37 състезателки от цялата страна. Преминава да тренира в „Левски-Илияна“.
Постиженията на Стефани Кирякова от участия с националния отбор по художествена гимнастика – ансамбли за 2018г. :


1. Световна шампионка и носителка на златен медал от финалите на

5 обръча на Световното първенство по художествена гимнастика София 2018

Бронзова медалистка от многобоя на Световното първенство по художествена гимнастика София 2018 и спечелена първа олимпийска квота за България, за олимпиадата в Токио през 2020г.


2. Европейска шампионка от финалите и носителка на бронзов медал от многобоя на Европейското първенство по художествена гимнастика – Гуадалахара 2018г.


3. Носителка на два златни медала от финалите и сребърен медал от многобоя на Световната купа Баку ( Азербайджан ) 2018г.


4. Носителка на бронзов медал от многобоя и сребърен медал от финалите на Световната купа Казан ( Русия ) 2018г.


За постиженията си Стефани Кирякова бе поздравена лично от кмета на Бургас г-н Николов, който й връчи плакет на Св.Николай Чудотворец.

НИКОЛА ЙОРДАНОВ ВИДОВНикола Йорданов Видов на 13години от гр.Бургас е възпитаник на СУ „Ю.Гагарин“ гр.Бургас, дисциплина - спортна акробатика.

От 3 години се състезава в отбора на СКА „Акро-Джъмп“ под ръководството на старши треньора на клуба Женя Станева.


През 2017г. заедно със своя партньор печелят множество златни медали. На Държавното първенство в гр.София стават абсолютни републикански шампиони- младша възраст .

Освен това са сред победителите на Международен турнир „Дунавска перла“ гр.Русе, където печелят 3 златни медала в категориите баланс, темпо и многобой.


През настоящата 2018 г. година младия спортист печели отново 3 златни медала в същите категории за баланс, темпо и многобой на Държавният Шампионат в гр.Сливен .

Медалист е и от Общински турнир в гр.Айтос, където печели златен медал обобщаващ и трите категории.


От клуба заявяват, че Никола Видов е много талантливо, упорито и усърдно в работата си момче. Също така се надяват, че той и неговият партньор ще се представят подобаващо на предстоящия за 2018 г. Международен турнир „Дунавска перла“ в гр.Русе , откъдето разчитат, че ще се за върнат отново със златни медали.
                         ЙОАНА ПЕТКОВА СТОЯНОВАЙоана Петкова Стоянова е на 17 г. и е второ дете в седемчленно семейство с още трима братя и една сестра. Тя е от Бургас и е възпитаничка на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ гр. Бургас. През 2017 г. се явява и печели награди на международен конкурс в гр.Горна Оряховица, както и на международни детски фестивали в градовете Несебър и Поморие.   


През настоящата 2018 г. Йоана печели Първа награда от „Звездици за Лора“ гр.Свищов, след което получава покана за конкурс в Италия. Нейният характерен глас, забележителна техника на пеене и въздействащо сценично поведение са оценени с Първа награда в международния конкурс „Орфей в Италия“ проведен в Лидо ди Йезоло-Венеция . Там младата певица се е конкурирала с 38 участници от Полша, Грузия, Казахстан, Украйна, Малта, Германия и др. Освен престижната Първа награда Йоана получава и покана за участие в 11-то издание на международния конкурс „Лемари“ в Минск- Беларус.


Останалите творчески участия на Йоана Стоянова за периода 2017/18 г. са:

Концерт Диско музика от 80те

Коледен Благотворителен концерт

Концерт Морско Казино/ зала „Петя Дубарова“

Концерт по случай патронният празник на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ гр. Бургас.

Джаз консерт So Nice с Мишел Дийн

Концерт на остров Св.Анастасия

Джаз фестивал Бургас

Концерт в Поморие по покана на общината

Концерт „На кафе с автограф“

Джаз фестивал в Казанлък


Повече информация относно Благотворителна програма 2018 може да намерите на този линк.


Уведомяваме Ви, че Ларус ЕООД има нова Политика за поверителност и защита на личните данни във връзка с нов Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 г.
Моля, да се запознаете с нея! Прочети тук